torstai 1. marraskuuta 2012

photoshoottia ja muuta

On taas vaihteeksi jäänyt vähän vähemmälle tämä kirjoittelu... Syytä en osaa sanoa. Voisiko syynä olla se, että en osaa keksiä luovia ja hienoja otsikoita? Ainakin Traconista, siellä nimittäin tuli pyörittyä. Nyt en enää kuitenkaan ala siitä sen erityisemmin kirjoittamaan, sillä onhan conista jo vierähtänyt jonkin aikaa. Tracon oli jees ja Finnish Tales on parsa eli paras vaikka Tales of Graces -ryhmä oli edelleen muutamaa pukua vailla. Siellä tosiaan shootattiin, mutta jostain syystä en ole saanut kuvia vielä käsiini...

Aivan kuvattomaksi tämä postaus ei kuitenkaan jää, koska pääpointtina on Finnish Talesin lokakuinen Graces -shootti! Sain jopa vihdoin hanskat tehtyä, jes! Porukka kokoontui minun matalaan majaani(paitsi että kerrostalot on korkeita) Jyväskylään. Nykyään suurin osa ryhmästämme asuu Jyväskylässä, haha. Valitettavasti meillä oli vain neljä pukua valmiina, mutta ei se mitään. Kyllä Gracesia jaksaa lisää shootata, kunhan koko ryhmä on koossa! Kyllähän sen tajuaa, jos on kiireitä tai muuta niin, ettei puku vain yksinkertaisesti valmistu.

Shoottaamisen lisäksi miitti kului pitkälti Pokémonia tai muita DS-pelejä pelatessa. On se hauska näky kun kahdeksan tyyppiä istuu olohuoneessa ja pelaa. Oltiin oikea DS-kerho, hahaha.

Mutta nyt kuviin, kuvaajana toimi Vorona!

Pascal ja sienet.

Sophie: Dami, Malik: Juusto, Pascal: minä

Koko ryhmä! edellisten lisäksi Emeraude: Aselea
 Loppukevennyksenä hauska kuvatarina:

"Minne se Sophie nyt katosi?"

"Hmmm..."

"Emmä löydä ADFGBVHnsjabd!!1"

Näin tällä kertaa. Jatkosuunnitelmista sen verran vielä, Pent olisi tosiaan tarkoitus tehdä Desucon Frostbiteen. Pyrin saamaan kuitenkin puvun jo tämän vuoden puolella valmiiksi, mutta saa nähdä. Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni, sillä tämä vuosi on jäänyt harmillisen hiljaiseksi uusien pukujen puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti