perjantai 26. elokuuta 2011

"Ai Kotka oli näin lähellä Venäjää!"

Niin, onhan siitä Finnish Talesin Tales of Vesperia -photoshootista jo jonkin aikaa... Ja olihan siitä jonkinlainen merkintä tarkoitus tehdä, sen verran eeppistä oli. Mutta koska olen vähän laiska, enkä yleensäkään oikein pidä kirjoittamisesta, merkintä tulee vasta nyt. (oikeastaan olen ajoissa, kukaan muukaan ryhmäläinen ei ole ainakaan vielä kirjoittanut mitään... XD)
        Photoshootti sijoittui siis Kotkaan, jossa oli aivan upeita kuvauspaikkoja! Etenkin eräs puisto, jossa suurimman osan kuvista otimme. Hahmoja shootin aikaan oli 6: YuriEstelleRavenKarolPatty ja Duke. Kuvaajina toimivat Vorona ja Luca. Kokonaisuudessaan ToV -ryhmä nähdään Traconissa, siellä joukkoon liittyvät myös JudithRitaRepede ja Zagi. Mahtavaa!

Kuten jo mainitsin, photoshoot-miitti oli erittäin eeppinen. Saimme erittäin hienoja kuvia, vaikka aluksi sää ei näyttänyt kovinkaan lupaavalta. Olimme kaikki jo puvut päällä pihalla, ja sitten alkoi sataa. Damn. No, seuraavana päivänä uudestaan, ei kenelläkään ollut oikein kiire lähteä kotiin päin. Lähdimme siis sunnuntaina kuvaamaan, ja se kannatti. Sää oli suurimman osan ajasta oikein mainio, mitä nyt pari pisaraa satoi. Kuvia tuli yli viisisataa. Shoottauksen lisäksi häröilimme muuten vaan mahtavassa seurassa, pelasimme Super Smash Bros. Brawlia, söimme ja kaikkea muuta kivaa. Syksymmällä on luvassa toinen photoshoot-miitti Tales of Vesperian merkeissä, en malta odottaa~

Nyt en spämmää kauheasti kuvilla, mutta pakko laittaa muutama. 8D

Ryhmäkuva! 8D


Omg, se on Duke! ...mun peruukki menee pällisti.

Luonnonsuojelija nörtti-Duke ja feilaavat kengät. Siis mitä?

Jeah.

Tällä hetkellä unelmoin valkoisesta ripsiväristä ja yritän ommella Prinssiä valmiiksi Traconiin mennessä. Ai niin, ja eihän minulla vieläkään ole oikean värisiä housuja Dukeen... Hupsis. Teen ne sitten viimeistään seuraavaan photoshootiin.

3 kommenttia:

  1. Jee, eka shoottimerkintä! 8D On pitänyt oma selostus kirjoittaa kanssa, mutta sitten tuli koulu, kiire ja saamattomuus. Ehkä Traconin jälkeen..

    Kuten myös, ei malta odottaa Jyväskylän reissua, hurrd ♥ Pitäisi vain sitä ennen saada Repede kasattua Mapelle, korvat ja häntä ommeltuna vasta.. ':D

    VastaaPoista
  2. Kekeke, ehit jopa ennen mua :-----D

    tosin mulla on vielä kirjotettavana mahdollinen pohdinta Pattyn pantsuista, mutta ketäpä se kiinnostaa.

    VastaaPoista
  3. Muhahah, olinkin nopea. 8D

    Juusto: Jeps~ Eiköhän se Repedekin siinä kasaannu.
    taivaspoika: ...mut pantsut kiinnostaa aina, eiku- XD

    VastaaPoista