keskiviikko 14. elokuuta 2013

Olihan niitä cosseja tarkoitus tänä vuonna vielä lisää tehdä


Animecon tuli ja meni, ja siellä aika kului taidekujaillessa taivaspojan ja Juuston kanssa. Coni oli mahtava(ja koska meillä oli pöytä kolmestaan, minä ehdin välillä hiipparoida muuallakin...), vaikka kujalla olikin ehkä turhan lämmintä. Seuraavaksi suuntana olisi Tracon, ja niin pääsemmekin tämän postauksen pointtiin: tuleviin pukuihin!

En olekaan tänne paljoa tämän vuoden pukusuunnitelmista kirjoitellut. Tai no, en ole tänne pahemmin muutenkaan kirjoitellut, oh well. Mutta joka tapauksessa, alun perin minun oli tarkoitus tehdä Traconiin Tales of Xillian Ivar jokavuotiseen Finnish Talesin ryhmään, mutta nyt taitaa käydä niin, että Ivar siirtyy myöhemmälle. En taaskaan osannut aloittaa ajoissa. Ehtisinhän minä sen vielä ehkä tekaista, mutta työn laatu ei silloin olisi niin hyvää.... Yritän kyllä saada puvun tänä vuonna vielä valmiiksi, joten photoshoottia kehiin.

loistava reffikuvakin löytyi, nyt pitäisi vaan saada ispis aloittaa.....


Vaikka Ivar ei valmistu Traconiin, haluaisn kuitenkin tehdä jonkun uuden cosplayn. Päädyin kahteen yksinkertaisempaan pukuun! Kumpaakaan en ole oikeastaan vielä aloittanut, köh. Toiselle päivälle olisi tarkoitus tehdä Faust VIII Shaman Kingistä(omg, sillä ei ole paitaa!!). Olen lukenut Shaman Kingiä 9-10 -vuotiaasta asti, ja tykkään sarjasta edelleen ihan mielettömästi, vaikka enää en niin hc-fani olekaan. Ensimmäinen tietoinen cossini oli Shaman Kingistä, ja olen jo pitkään halunnut cossata sarjasta ihan kunnolla. Päädyin Faustiin, koska a) loistava hahmo, b) yksinkertainen puku, c) hullut meikit, d) peruukki valmiina!! Olisi niin helppoa jos olisi kehdannut pölliä lukiolta labratakin....

moi, proppeja en todellakaan ala tekemään, ainakaan vielä.


Koska olen laiska, enkä jaksa juuri nyt tilata peruukkeja, toinenkin puku on sellainen, johon minulla on peruukki jo valmiina. Nimittäin Pascalin koulupuku! Tosin on todennäköistä että en ehdi tekemään pukua, joten minulla on vaihtoehtona itsesuunnittelemani puku Pascalille. Koska Pascal on selvästi Tohtori, suunnittelin Pascalista Tohtori-version..... heheh!  

taivaspojan oli tarkoitus tehdä kaveriksi Hubertin koulupuku, mutta en tiedä ehtiikö hänkään.




Tohtori Paskal! kattokaa nyt, se on ihan selkeesti tohtori! onneksi minulta löytyy tähän  pukuun kamat  jo .
Eli tällaista olisi luvassa tällä kertaa. Toivon todella, että Traconin jälkeen cossi-inspis ei laske ja saan vihdoin aloitettua Ivarin tekemisen.

Ja pakko vielä mainostaa: minä ja taivaspoika ollaan Fanfestissa ohjelmanpitäjinä! Tulkaa kuuntelemaan kun me puhutaan Keskimaan kulttuureista!

Ps. löysin vanhoja cossikuvia, vuodelta 2009! tosi söpöjä, heh. Pakko laittaa tähän yksi, toivottavasti asianosaiset eivät pahastu.

Keterburg triolla on omaa kivaa, ja Luke ei tajua. Luke: Mirco, Peony: Elzy, Jade: taivaspoika, Dist: minä
Pps. tuo Dist oli ensimmäinen kokonaan itse tekemäni puku, hui.....

2 kommenttia:

  1. Oon kommentoinu tän sulle varmaan joka paikkaan mutta itsepä kerjäät sitä:

    ONKS TOHTORI PASKAL?? ::)

    VastaaPoista