keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Tracon X!

Melkein sain jopa kirjoitettua Traconista jotakin saman kuun aikana! Mutta close enough....

Tracon oli taas kerran loistava con, kuten Traconit yleensä tuppaavat olemaan. Laadukkaat cossikisat, upeita cosseja muutenkin, ja taidekujan loistava tarjonta... ja tuli myös selvitettyä että iso kissapehmolelu toimii hyvin tyynynä lattiamajoituksessa, heh. Kaikin puolin kiva con, vaikka Närconista selviytyneet saivatkin jonotuksesta sotaflashbackeja. Umi valmistui ajallaan, ja olen suhteellisen tyytyväinen lopputulokseenkin. Ehkä joskus vielä pientä hienosäätöä... (alunperin tarkoitus oli osallistua parikisaan, mutta ekalla kertaa missasin ilmoittautumiset ja toisella kertaa en ihan ollut tarpeeksi nopea)

Ehdittiin hieman photoshoottailla, tässä muutama kuva!

valokuvaaja - dami
Fuu - taivaspoika


miekastakin tuli ihan cool....

ja tekoripset piti tietysti hankkia 



Tällaista tällä kertaa. Todennäköisesti aion käyttää Umia vielä toistekin ja varmaan joskus hamassa tulevaisuudessa on luvassa lisää shoottiakin... (ja ryhmässämme olisi ehkä Hikaru?)

Tällä hetkellä elän tietynlaista cossikoomaa(taas vaihteeksi). Inspiraatiota tavallaan olisi, mutta jaksamista ja motivaatiota ei löydy, vaikka kesän Viron reissulta mukaan tarttui muutamia kankaita... kaiken jaksamisen tuntuu vievän koulu, laiskuus ja pelit. Ja tuleva viemäriremppa kämpässä ärsyttää. Anyways, tulevissa cossisuunnitelmissa olisi mm. Tales of Xillia 2 versio Ivarista, Silver Diamondin Kazuhi, ja Dragon Agen Fenris. Ja joku Tales of Zestiriasta? Kunhan saan pelin käsiini.... (miksi edes teen tänne cossisuunnitelmista postauksia kun ne kuitenkin muuttuu koko ajan.....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti