maanantai 18. heinäkuuta 2011

Loppuvuoden pukuilut

Koska vuotta 2011 on todellakin vielä aika paljon jäljellä, on pukujakin vielä tulossa. Kolme olisi itseasiassa tarkoitus tehdä, vaikka ainoastaan Traconiin olen enää menossa tänä vuonna. Mutta koska pukujen tekeminen on hauskaa, ei kaikkia aina tarvitse conia varten tehdä.

Tällä hetkellä työn alla on Tales of Vesperian Duke, Finnish-Talesin ToV -ryhmään. Saattaa tulla kiire puvun tekemisen kanssa, sillä vaikka tämä cosplay tuleekin vasta Traconiin, on meillä ryhmän kanssa photoshoot jo sitä ennen. Mutta kyllä uskon että kaikki luonnistuu ihan hyvin, nyt kun peruukkikin on jo tilattu! Täytyy vain toivoa, että se ehtii tulla ennen shoottia... Pakko kyllä sanoa, että hahmosta en tiedä paljoa mitään, koska en ole pelannut peliä. En ole onnellinen Xbox360:n omistaja.

Mielenkiintoinen pukuhan se on.

Duken kaveriksi Traconiin olisi tarkoitus tehdä ei niin tunnetusta Silver Diamond -mangasta hahmo "nimeltä" Prinssi.  Prinssin puku on todella hieno, joten cosplayintoni heräsi lähes heti. Lopullinen päätös tämän cosplayn tekemiseen oli kuitenkin Prinssin kädet, ne kun eivät aivan normaalit ole. Ne kynnet, mahtavaa. En malta odottaa, että pääsen tekemään tätä pukua! Peruukki minulla jo on, se on aivan täydellinen. Tämäkin on paricossi oppimestarin kanssa, hän cossaa sarjan päähenkilöä, Rakania.

Kuvassa takana oleva henkilö on Prinssi. Silveristä on ihan sairaan hankala löytää kuvia netistä!

Tässä olivat coniin tulevat cossit, mutta aion tehdä niiden lisäksi vielä yhden puvun, ei varsinaisesti mihinkään coniin. Mutta tarkoitus olisi tehdä Assassin's Creedistä Altaïrin puku, saa nähdä josko käytän sitä jossain conissa ensi vuonna. Kun ensimmäisen kerran pelasin  kyseistä peliä, tiesin, että aion joskus tehdä jonkun Assassin's Creed cosplayn. Alunperin Altaïr ei kuulunut tämän vuoden cosplaysuunnitelmiini, eikä sen puoleen myöskään Decus, mutta mieli muuttuu. Alkuperäisissä suunnitelmissä minun oli tarkoitus cossata Rakettiryhmän Jessietä ja FFVII:n Zackia, mutta kuinkas sitten kävikään. Joskus myöhemmin sitten.

Minusta ei kyllä näin eeppistä saa, mutta yritetään.

Tällaista on siis luvassa. Kankaita löytyy jo Dukeen ja Prinssiin, molemmat olivat löytöjä Tallinnasta. On muuten ihan tautisen halpaa siellä, nyt kun Virossakin on eurot. Duken kangas maksoi kolme euroa. Kolme euroa! Ja kangasta on paljon. Suomessa vastaava kangas olisi maksanut hyvinkin kaksikymppiä. Prinssin kangas ei ollut niin halpa, mutta se ei ollutkaan palakankaista. Mutta halpa se oli silti, yli kolme metriä kangasta ja hintaa vain noin viisitoista euroa. Muutenkin Tallinnassa on niin halpaa, siellä sai vajaalla kolmella eurolla hyvänkokoisen ruoka-annoksen, kun taas Suomessa joku kakunpala voi maksaa yli viisi euroa. Siis mitä.

Vaikka Prinssin puku on kuvassa punaisempi, mangassa sen sanotaan olevan valkoinen! Kompromissina valkoinen kangas punertavilla kuvioilla. Duken kangas kolme euroa.

Hallelujah.

2 kommenttia:

  1. Duke on eeppinen mies, joka hengaa satunnaisissa paikoissa näyttäen nätiltä. 'Nuff said. 8D

    VastaaPoista
  2. Jep, eiköhän tällä tiedolla cosplay onnistu ihan hyvin. 8D

    VastaaPoista