tiistai 13. syyskuuta 2011

Tracon VI

Kuten otsikostakin huomaa, tällä merkinnällä on pointti. Ja se pointti on Tracon!

Traconissa oli kivaa. Olin siellä molempina päivinä, vaikka aluksi olikin hieman epäselvää, millä kyydillä matka Tampereelle tapahtuu ja ollaanko siellä yötä jne. Loppujen lopuksi kävi niin, että hotelliin ei menty, vaan ajettiin takaisin Jyväskylään lauantaina ja sunnuntaina taas Tampereelle. Tästä järjestelystä huolimatta rahaa ei kulunut bussiin tai junaan, sillä onnistuimme pummimaan kaikki kyydit. Kiitos kuskeille! XD

Onnistuin tosiaan saamaan molemmat pukuni valmiiksi ajoissa, joten lauantaina Prinssi näki päivänvalon. En olisi arvannut, että puku olisi niinkin epäkäytännöllinen. En voinut oikeastaan tehdä mitään, kun koko ajan piti pitää nauhoja ynnä muuta ylhäällä. Myös tekokynnelliset hanskat olivat rajoittavat. Mutta kuitenkin pukua oli mukava pitää. Ainakin minua palveltiin, kuten prinssiä kuuluukin. >w> Minun ei tarvinnut edes bindata, vaikka tarkoitus kyllä olikin. Sideharsot nyt vaan sattuivat unohtumaan. Mutta onneksi rintavarustukseni ei ole laaja, joten se ei haitannut.

Tuuli kivasti. :D Paras ja lähes ainoa kuva Prinssistä, kuvaajana Ella.

Joskus lähiaikoina pitäisi päästä Prinssiä shoottaamaan, ruska-aikana löytyisi varmasti hyviä kuvauspaikkoja. Voisin myös kirjoittaa merkinnän Prinssin puvusta, sillä sitä oli todella kiva tehdä.

Takaisin Traconiin. Lauantaina kävimme katsomassa WCS-karsintoja ja cosplay-kisaa. Tämä oli oikeastaan ensimmäinen kerta, kun olen kokonaisen kisan mennyt katsomaan. Kannatti mennä, puvut ja esitykset olivat upeita, ja WCS:n taso oli todella kova. Kisoja katsellessa tuli kova hinku itsekin kisaamaan, vain kerran olen aikoinaan osallistunut.
       Taidekujalla tuli myös kierreltyä, ja sieltä ostinkin ainoat Traconin ostokseni. Hieno ja laadukas printti sekä kännykkäkoru.

Sunnuntai. Mahtava Finnish-Talesin Tales of Vesperia -ryhmä kokonaisuudessaan! On kyllä hienoa olla osa näin eeppistä ja suurta cosplay-ryhmää. Sunnuntai kului pääasiassa shoottaillessa ja ryhmän kanssa hengatessa. Menimme myös katsomaan cosplay-esityksiä ja samalla nettipukukilpailua, sillä kolme ryhmäläistämme bongattiin jälkimmäiseen. En kyllä vieläkään ole saanut selville, missä nettikisan pukuja voi äänestää... Jos niitä vielä edes voi. Noh.

Eeppinen ryhmä kaikessa eeppisyydessään. Duke, RitaPattyRavenKarolYuriEstelleRepedeJudithZagi.
Duken peruukki on oikea murheenkryyni, se ei vain suostu pysymään siistinä. Kampasin sen ennen conia ja se näyttää jo siltä kuin sitä ei olisi kammattukaan. >__> No, pitkä peruukki. Rikoin taas vaihteeksi toisen kengistäni, todellakin pitäisi hankkia kontaktiliimaa. Mutta muuten pidän Duken puvusta, vaikka en siihen täysin tyytyväinen olekaan. Siitäkin aion jonkinlaisen merkinnän joskus kirjoittaa.
      Kaiken kaikkiaan Tracon VI oli mahtava ja viihdyttävä con. Kaikki upeat puvut saivat oman cosplay-intoni pysymään korkealla, ja tällä hetkellä mietinkin, mitä pukua sitä seuraavaksi alkaisin tekemään. Ensi vuoden suunnitelmat ovat hieman auki vielä. Mutta ainahan voisin aloittaa tekemään Altaïria, katsoo nyt.

Vitsit mää rakastan mun blogimerkintöjä haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti