keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Ai mulla oli blogi?

Joo, on tullut viime aikoina vähän laiminlyötyä tätä cosplay-blogiani. Syytä tähän en tiedä, ehkä osasyyllisenä on yleinen laiskuus ja kirjallisen luovuuden puute. Tai sitten yksinkertaisesti se, että ei ole oikein ollut mitään, mistä kirjoittaa.(olisihan sitä Finnish Talesin miiteistä voinut jokusen merkinnän raapia, mutta mitäpä tuosta) En ole tehnyt oikeastaan mitään cosplayta muistuttavaa sitten viime syksyn. (ellei uusien cosplay-suunnitelmien tekemistä lasketa) Ompleukone on todellakin ollut lomalla.
             Mutta koska kevät alkaa jo olla pitkällä, olisi korkea aika alkaa oikeasti taas panostamaan cossaamiseen. Kuten pukusuunnitelmista jo mainitsinkin, tälle vuodelle niitä on taas kertynyt jokunen. Suunnitelmat ovat jopa ehtineet jo muuttua. Näillä näkymin olisin tekemässä neljä pukua, mutta saa nähdä miten tässä käy.
Hallelujaa peruukin värjäämiselle.
Tämän vuoden ainoa aivan must-cosplay on Tales of Gracesin Pascal, Finnish Talesin ryhmään. (vink vink Tales of Graces tulee joskus kesällä Eurooppaan, ostakaa ostakaa) Olen oikeastaan todella innoissani tämän puvun tekemisestä, se on mukavan yksinkertainen, mutta ei kuitenkaan liian. Peruukin värjäämisestä tulee mielenkiintoista, mutta uusia asioita on aina kiva oppia. Olisin voinut tätäkin pukua jo monta kertaa aloittaa tekemään, mutta jostain syystä en saanut itseäni liikkeelle. Ensi viikolla aloitan. Yritän ainakin.

Pentti.
Toinen todennäköinen cosplay tälle vuodelle on Pent, pelistä Fire Emblem: Rekka no Ken. Itse en ole peliä ehtinyt vielä pelaamaan, mutta ihastuin Pentin designiin ensi silmäyksellä. Ja niin Pent päätyi cossatavien hahmojen listalle. Tulee olemaan mahtavaa tehdä kaikkia noita koristereunuksia ja viittaan tulee kulumaan hermeettisesti kangasta, mutta kyllä se on sen arvoista! Taas on kyseessä paricossi taivaspojan kanssa, hänen hahmonsa on Pentin vaimo Louise. Jes.

Kaikkivaltiaat herrat.
Kolmas todennäköinen cosplay on Tulio mahtavan eeppisestä elokuvasta Tie El Doradoon. Puku on yksinkertainen ja leffa on mahtava, miksei siis cossata? Taivaspojan nakitin Migueliksi, kerrankin menee pituudet oikein.

Niin ja tietysti, sitten on vielä se iänikuinen Altaïr. Haluaisin todella tehdä kyseisen puvun, joten yritänkin sen sitten tänä vuonna saada tehtyä. Kyllä minä saan sen tehtyä. Mutta toisaalta, alunperin(silloin kuin ajattelin, että teen Altaïrin vuonna 2011) suunnittelin tälle vuodelle Final Fantasy kakkosen prinsessa Hildaa. Siihen olen jopa muutamia kankaita ostanut, mutta puvun tekeminen varmaan siirtyy tulevaisuuteen, jos Taivaspoika päättää olla tekemättä Emperorin tänä vuonna. Se on todennäköistä.
Yoshitaka Amanon piirrokset antavat ihanasti tilaa mielikuvitukselle!
Hildan teen tosiaan vielä joskus. Sarvikypärä ja kaikkea muuta kivaa härpäkettä, miten voisinkaan jättää väliin!

Suunnitelmia tosiaan riittää, näidenkin lisäksi olisi monia potentiaalisia pukuehdokkaita. Kaikkia ei vaan millään saa ahdettua yhdelle vuodelle, varsinkaan kun olen nukkunut alkuvuoden. Mutta nyt aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa pian tekemään kaavoja Pascaliin! Peruukkeja pitäisi tilailla ja kankaita ostella, kyllä sitä tekemistä riittää.

Haha, ja ehkä saan tänne aina joskus lisää tekstiä aikaan.

2 kommenttia:

  1. Kivoja pukuja sulla luvassa! Etenkin Pascalia jään odottelemaan, samoin kun El Dorado poikia! Mihin coneihin ne ovat mahdollisesti tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, Pascal todennäköisesti Traconiin, riippuu missä conissa loppujen lopuksi päädymme ryhmän pitämään. El Doradot Desuconiin(jos vaikka töihin pääsisi, helppo puku liikkua).

      Poista