maanantai 12. toukokuuta 2014

mitähän sitä sitten alkaisi tekemään...

Nyt Mimiconin(Kongressitalo Mikaeli, Mikkeli 17.-18.5.2014)  lähestyessä kovaa vauhtia tajusin, että en ole Frostbiten jälkeen saanut taaskaan aikaiseksi mitään konkreettista, vaikka tarkoitus ehkä olikin(?). Uusia cosplayideoita on kuitenkin pyörinyt päässä monia, joten päätinkin kirjoittaa siksi postauksen, johon listaan hahmoja, joita olisi joskus kiva cossata. Joitakin todennäköisemmin kuin toisia, vaikka pyrinkin olemaan antamatta tiukkoja deadlineja millekään puvulle. Deadlinet stressaavat liikaa, ja joskus on vain kiva tehdä ilman aikarajaa.

Aloitetaanpas.

Haar ja sen haarniska
Olen jo pitkään halunnut kokeilla haarniskan tekemistä, ja mistä löytäisikään parempia haarniskaa käyttäviä hahmoja kuin Fire Emblemistä? Tietysti ensimmäiseksi haarniskaksi pitää valita niin monimutkainen kuin Haarilla(FE: Radiant Dawn). :---D Mutta koska Haar on cool hahmo ja haarniska on cool, kokeilen ainakin. (ja vaikka sanoinkin, etten laita deadlineja, voisin yrittää tehdä Haarin Traconiin....) Fire Emblemeissä on niin paljon muitakin cossattavia hahmoja, mutta nyt laitan listaan pelkästään Haarin.

Koska Assassin's Creed IV: Black Flagin multiplayer on rakkaus
Haarin lisäksi tämä AC-multiplayer-hahmo The Physician on ollut viime aikoina aika päällimmäisenä mielessäni. Mutta koska puku on varsin monimutkainen ja todennäköisesti nahkaa, minulla ei varmaankaan ole tänä vuonna varaa eikä aikaa toteuttaa sitä, mutta katsotaan! Mutta oikeesti, kattokaa miten ihania yksityiskohtia! Lisäksi taivaspoika, ammattilainen kun melkein on, lupasi tehdä minulle tuon hatun.

Tales -peleistä löytyy aina cossattavaa.

Eli. Finnish Talesin kanssa on joskus ollut puhetta, että tekisimme Tales of Rebirth -ryhmän tänä vuonna, joten Hilda olisi ehkä mahdollisesti tälle vuodelle. Tosin monet muut ryhmäläiset eivät ole vieläkään saanet edellisen ryhmän pukuja valmiiksi, joten katsotaan :D Puhuttiin joskus Aselean kanssa Ludger ja Julius paricossista, joka olisi tosi kiva tehdä. Lisäksi haluaisin joskus tehdä Ivarin Tales of Xillia 2 -puvun. (pelejä en ole siis vieläkään pelannut öhö höhö)

ihanan selkeä reffikuva
Final Fantasy II:n prinsessa Hildasta olenkin täällä jo joskus puhunut, ja cossin tekeminen olisi suunnitelmissa edelleenkin. Toivottavasti kohta saisin innon aloittaa, sillä suurin osa kankaista minulla jo on.

welcome to Café Kichijouji!
Taivaspojan, Juuston ja Mircon kanssa ollaan suunniteltu Café Kichijouji de-ryhmää. Paitojen tekeminen on jopa jo aloitettu! Tosin kaavatkaan eivät ole vielä valmiit.... Anyways, kuvassa vasemmalta oikealle ylärivillä: Taro(taivaspoika), Minagawa(Juusto), Maki(minä), ja alarivillä: Jun(Mirco) ja Toku, joka ryhmästämme puuttuu.

koska Assassin's Creed II: Revelationsin multiplayer on myös aika cool
Assassin's Creedeistä löytyy ihan liikaa cossattavia hahmoja.... Aion kyllä joskus vielä tehdä sen Altaïrinkin, mutta tällä hetkellä multiplayer hahmot ovat kiinnostavampia, kuten juuri tämä The Sentinel. Ja monimutkaisemmat puvut ovat niin ihania... niiden aloittamiseen on kyllä isompi kynnys.

rakastan tämän värejä...

Kun ensimmäisen kerran törmäsin God Eateria pelatessani Sarieliin, halusin cossata sellaista heti. Olisi upeaa onnistua toteuttamaan täysin esikuvalleen uskollinen puku, mutta todennäköisesti päädyn vähän gijinkamaiseen ratkaisuun jalkojen kanssa.(enkä osaa leijua) Vaihtoehtona olisi myös Fallen Sariel, joka on violetti-vihreä ja jonka silmä on kiinni.

Hämmentävä asu.

Kerran heitin läpällä, että olisi kiva cossata Tales of Symphonian Pronymaa. Siitä lähtien ajatus on muhinut mielessäni, mutta en oikein tiedä tulenko koskaan toteuttamaan sitä koska: 1. en osaa edelleenkään leijua 2. en osaa myöskään leijuttaa esineitä ympärilläni 3. voi olla etten mielelläni kuitenkaan pukeutuisi niinkuin Pronyma.

Osamu Tezukan Metropolis on upea leffa.

Robotti-Timan cossaaminen ei vaatisi niinkään ompelua, vaan enemmänkin maskeerausta. En ole oikeastaan koskaan aiemmin cossannut hahmoa, joka vaatisi näin paljon maskeerausta, joten Timan cossaaminen olisi todella mielenkiintoista! Puoli päätä kaljuna ja robotiksi maskeerattuna, samoin toinen käsi ja jalka... Silmän ja sydämen kohdalle punaiset led-valot... ja tietysti selkä täyteen johtoja ja letkuja!

Cossattavia hahmoja olisi vielä vaikka millä mitalla, mutta tässä olivat nyt ainakin ne jotka tulivat mieleeni... Kaikkia en jaksanut kuvineen mainita, mutta aion kyllä cossata lähiaikoina El Doradon Tuliota. Sitten olisi myös siistiä tehdä joku Attack on Titan -cossi, todennäköisesti Jean, koska näin minulle on sanottu. Myös omia hahmoja olisi upeaa cossata, ja ja ja ja..... Muumiosta Beniä pientä hajuruohoa......

ps. Olen Desuconissa taidekujalla sunnuntaina, pöydällä 13!(muistaakseni)











4 kommenttia:

  1. Äääh, olisi niin siistiä tehdä Ridou mahdolliselle X2!Ivarille kaveriksi-- (Mitä nyt pituudet menisi vaihteeksi aivan päin helvettiä. :-D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ooo, tee ihmeessä! sitten joskus tulevaisuudessa :----D (haha joo, mutta eiköhän me pärjättäis)

      Poista
    2. "Sitten joskus tulevaisuudessa" todellakin, itken kun on liikaa vaihtoehtoja ensi vuodelle. :,D Saapa tosin nähdä, miten Rebirthin kanssa käy. Saadaan vielä pitää välivuosi et ihmiset saa keskeneräiset pukunsa valmiiksi-- (Ai mikä Richard, krhm.)

      Poista
    3. välivuosi tosiaan vaikuttaa aika todennäköiseltä, mutta voihan olla että minä innostun ja teen Hildan jo tänä vuonna :---D todennäköisesti kuitenkaan en.....

      Poista