torstai 31. heinäkuuta 2014

Desucon!

Moi. Jotenkin TAAS vähän venyi tämän merkinnän kirjoittaminen, höhö. Desuconistakin on aikaa jo melkein se kaksi kuukautta. Anyways.

Sain kuin sainkin tehtyä conia varten Pascalin koulupuvun, vaikkakaan lopputulos ei ollut läheskään niin siisti ja hieno kuin olisi ollut mahdollista. Jotenkin ei ollut lainkaan kärsivällisyyttä puvun tekoon, halusin vain äkkiä saada jonkun uuden cossin desuconiin valmiiksi. Mutta joka tapauksessa, puvusta tuli ihan käytettävä ja olihan se ihan söpö.

Kuvaaja: juusto

Sibbe-huussilla on kyllä niin kivoja kuvauspaikkoja!muthafukin flOWERSSS!1


uguu

Desucon oli pääasiassa aivan loistava con, kävin katsomassa ohjelmaakin ennätysmäärän! Lauantaina pyörin melkein koko päivän katsomassa ohjelmaa... Sunnuntaina olin koko päivän taidekujalla ystäväni remigisin kanssa! Tienasin mukavasti rahaa mutta käytin sitä myös aivan liikaa. Conin aikana huomasin myös, että Pascalin peruukki vaatii hieman fiksausta. Punainen väri on muuttunut jo enemmänkin pinkiksi, ehkä se copic ei ollutkaan paras mahdollinen väline peruukn värjäämiseen :----D seurauksena myös paita, niska ja kuulokkeet olivat varsin punaiset, kuten ainakyseistä peruukkia käyttäessä. 

Seuraavana vuorossa onkin sitten Tracon. Sinne olisi tarkoitus saada tehtyä Haar(josta edellisessä postauksessa hieamn puhuinkin), ja puku on suht hyvällä mallilla, vaikka työtä onkin vielä todella paljon. Kyllä minä saan sen tehtyä!! Saatan laittaa jotain wip-postausta, mutta toisaalta, minut tuntien todennäköisesti en laita. Saa nähdä! 

Onneksi nyt on cosplay-into taas päällä. Koko ajan keksin lisää cossattavaa, ja edellisen postauksen listastakin jäi puuttumaan niin moni, että ehkä tulevaisuudessa joudun tekemään listalle jatko osan....

Loppukevennys:

hei olen asiallinen!

ps. voisin vihdoinkin päivittää blogini ulkoasun..........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti