perjantai 19. syyskuuta 2014

Haar veti haarniskan niskaan ja lähti Traconiin

Kerrankin postaan conimerkinnän jopa ajoissa!

Pakko kyllä sanoa, että Tracon 9 oli paras con pitkään aikaan. Ilmapiiri oli loistava, Sorsapuiston ruokakojut oli superkätevät, ja sain Haarin valmiiksi ajoissa. Vaikka haarniskassa en voinut istua, käydä vessassa, käyttää puhelintani(koska tarvitsin apua hanskojen takaisin laittamisessa jos otin ne pois) ja hartiat meni ihan sairaan jumiin ja selkä meinasi surmata minut, oli se sen arvoista.

Koska haaveeni hallcosplay -kisasta toteutui! Olinhan minä tietysti pukua tehdessä ajatellut, että olisi hienoa päästä kisaan, mutta olin siltikyllä todella hämmentynyt, kun cosplayagentit tulivan minua siihen pyytämään. Kisakokemus oli sanoinkuvaamattoman upea. Kaikki hallcosplaykisaajat(ja muutkin kisaajat!) olivat aivan loistavia ja backstagella oli mahtava tunnelma.... Kokemusta paransi vielä se, että sijoituin kolmanneksi! Se tuli kyllä täysin yllätyksenä. Nyt olen vakavasti alkanut pohtimaan cossikisoihin osallistumista enemmänkin. Tätä edellinen kisakokemukseni nimittäin on joskus vuodelta miekka ja kirves ja siitä ei edes puhuta.

Anyways, ei ehditty photoshoottailla haarniskoja ihan kauheasti, koska minulla meni niin paljon aikaa hallcosplayssa, mutta muutamia kuvia kyllä saatiin. Photoshootti olisi joskus varmaankin suunnitteilla ja aion kyllä vetää Haarin haarniskan niskaan jossain muussakin conissa!

Valokuvaaja: Juusto

kirveestäkin tuli ihan jees ekaksi propiksi!Titania: taivaspoika 
"lemme just take a nap...."

lavakuva! valokuvaaja: pixeffect
Lauantai meni Haarina ja huono Haar-läppä lensi niin paljon ettei mitään rajaa. Haar-dcore hallcosplay jne.....

Loppukevennyksenä sunnuntain Iivaria

"free the chickens!!"


2 kommenttia: